Voor wie dol is op video, resultaten, communicatie, IT en organisatielogica.

Als Videomanagement Consultant ben je vaak op weg naar organisaties om ze te helpen met het initiëren, professionaliseren, optimaliseren en executeren van hun video-strategie.

Interne belanghebbenden waarmee je zult schakelen zijn o.a. marketeers, productmanagers, (business)controllers, contentmanagers, inkopers, IT-consultants, communicatie-adviseurs, PR-managers, online-managers en product-owners. Ook externe stakeholders als videoproducenten en Video-Platform Suppliers zijn belangrijk voor je.

Je verantwoordelijkheden zijn veelomvattend en veelzijdig: van het maken van businesscases, tot het beoordelen en finetunen van contracten. Soms ben je trekker van een projectteam, dan weer beoordeel je namens klanten briefings, scripts, storyboards en opgeleverde video’s. Je coacht en traint werknemers bij klanten en deelt actief je kennis en know-how met senior en medior management.

Onze klanten zijn veeleisend.
Een Videomanagement Consultant is veelbiedend.

Je bent...

-Analytisch
-Daadkrachtig
-Communicatief
-Gepassioneerd

Persoonlijkheid

Je bent een mens die uitdagingen met een betrokken helicopterview observeert en met een actieve down-to-earth benadering aanpakt.

Je kent...

-Corporates
-Videoproducenten

Kennis

Je kent de weg en voelt je thuis bij organisaties van serieuze omvang maar hebt ook zelf rondgelopen met statieven en/of camera’s op je schouders.

Je kunt...

-Organiseren
-Overtuigen
-Leiden
-Samenwerken

Kerncompetenties

Je snapt als geen ander dat bestuurlijk-organisatorische en sociaal-communicatieve competenties het verschil maken als consultant.

Deel je CV

Ben je goed, dan zoeken we jou. Zelfs als je pas over een jaar, misschien, eventueel, beschikbaar bent als Video Management Consultant. Voor nu: bespaar jezelf de moeite van een brief vol euforische clichés. We scannen graag eerst je C.V. om te zien of jij en wij bij elkaar passen. Binnen een week bellen we je terug.

Reageer